At home with plants

54,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 

At home with plants е книгата, която ще накара вашия интериор да се превърне в малка джунгла. Пълна с практични съвети за зелен стайлинг на различни пространства, тя представя важни факти за интериорните растения - различни видове, за които лесно можем да се грижим, споделя за техните необикновени качества, предимства им за въздуха и средата, в която живеем. От изданието може да разбере кое, как и защо точно дадено растение е подходящо за определни пространства. Тази „must have” книга ни показва как да "оцветим" стилно дома си или друго пространства в зелено, кои растения къде да сложим и как да се грижим за тях. От удивителни геометрични терариуми до красиви вертикални решения за озеленяване, билкови градини и цветни тераси, тази книга е пълна с великолепни и лесно приложими идеи. 

 

Това печатно пътешествие в света на растенията е дело на Ian Drummond и Kara O'Reilly. В допълнение на това фотографското майсторство на Nick Pope превръща книгата в необикновена колекция от уловени моменти на хармония между интериора и растенията.

 

Книгата представя различен поглед върху отглеждането на растения и от нея можете да научите и да се вдъхновите как да се грижите за тях, как да ги направите естествена част от интериора у дома или в друго пространство.

Размер
24cm x 19cm
Брой страници
176
Автори
Ian Drummond,   Kara O'Reilly
Илюстрации
-
Фотография
Nick Pope