АТЕЛИЕ: НАПРАВИ СИ РАСТИТЕЛЕН ТЕРАРИУМ

Характеристики
Характеристики

Имате нужда от късче природа, което да прави ежедневието ви у дома или на работното място по-зелено ? Осмелявате се да изцапате ръце и да сътворите уникален растителен терариум ? Искате да разберете повече за отглеждането и необикновения характер на кактусите и сукулентите ? Ако се припознавате в тези неща, значи това ателие е за вас!

 

За ателието

 

Cactus Lab ще ви подари незабравимо преживяване. Ще предоставим всичко необходимо, за да създадете собствена миниатюрна градина, която да отнсете у дома, в офиса - от красивите стъклени съдове, през почва и нейните специални съставки до разнообразни и очарователни кактуси и сукуленти. Разбира се в това приключение ще разберете много интересни неща за тези растения и тяхната грижа за по-добрия ни микроклимат, за това как да ги отглеждате и няколко любопитни истории, които да разказвате на приятели след това.

 ***

 

*Тази работилница се ораганизира два пъти месечно и е предвидена за група до 7 души.  

* Следете предстоящи работилници и се регистрирайте за участие на нашата фейсбук страница.

 ***

Ако желаете да организираме ателие за ваш повод: рожден ден, моминско парти или друг повод или имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ни пишете на hello@cactuslab.bg или ни изпратете съобщение на нашата фейсбук страница.

 

 

Брой участници
до 12 участника
Цена за участие
35лв.
Какво включва участието ?
3 растения по избор, почва, специални смеси и камъчета за декорация, всички необходими инструменти и аксесоари за работа, съд за миниатюрната градина
Времетраене
2 астрономически часа
Фасилитатор
Специалист по ландшафтна архитектура и интериорно озеленяване