АТЕЛИЕ ЗА ДЕЦА: НАПРАВИ СИ РАСТИТЕЛЕН ТЕРАРИУМ

Характеристики
Характеристики

Искате децата ви да експериментират и приключенстват в света на растенията ? Любопитни сте дали мога да се справят с мисията да създадат свой растителен терариум ? Бихте ги предизвикали да изцапат ръце и да вложат своето въображение в създаването на своя миниатюрна градина ? Смятате, че ще им е полезно да разберет повече за отглеждането и ноебикновения характер на сукулентите ? Ако това приключение ви се струва интересно, значи тази работилница е за вашите деца!

 

 

Cactus Lab ще подари на вашето дете незабравимо преживяване. За целта ще предоставим всичко необходимо, за да си създаде собствена миниатюрна градина, която да занесесе у дома - от красивите стъклени съдове, през почва и нейните специални съставки до разнообразни и очарователни сукуленти. Разбира се в това приключение ще разбере много интересни неща за тези растения, как да се грижи за тях и ще научи любопитни истории, които да разказва в училище и на приятелите си.


*На работилницата ще бъдат осигурени абсолютно безопасни условия за творчество и работа.

*Следете предстоящите ателиета и регистрирайте вашето дете на нашата фейсбук страница

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ни пишете на hello@cactuslab.bg

 

Брой участници
до 6 деца
Цена за участие
25 лв.
Какво включва участието ?
почва, специални смеси и камъчета за декорация, всички необходими инструменти и аксесоари за работа, съд за миниатюрната градина, 1 растениe по избор
Времетраене
60 минути 
Фасилитатор
Специалист по ландшафтна архитектура и интериорно озеленяване, опит в работата с деца