AXIL стойка за въздушни растения

+ -
38,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Лимитираната серия стойки за въздушни растения AXIL е специално създадена за Cactus Lab.

Всички продукти от серията са изработени изцяло ръчно в ателието на Милко Дюлгеров.

Индустриалният дизайн на продукта е вдъхновен от градската среда, а комбинацията на естествените материали дърво и мед правят присъствието му в интериора още по-уникално и деликатно. Формите на AXIL подсказват и значението на неговото име - разстоянието между стеблото и дръжката на листата на растенията. Стойките са подходящи за въздушни растения (Tillandsia), които не изискват засаждане в почва и поливане. Обърнете внимание на опцията да добавите въздушно растение от Cactus Lab към стойката, когато поръчвате.

 

AXIL може да се превърне в уникален подарък за вашето дете, приятел или любим, а и прекрасно допълнение в интериора на вашия дом, офис или друго пространство. 

 

Серията AXIL се предлага в две форми - ромб и квадрат. Тези форми позволяват различни комбинации и съчетания при поставяне на стена.


Можете да поръчате стойката с индивидуална поръчка, ако желаете тя да бъде с други размери, цветове, форма. За повече информация, пишете ни на hello@cactuslab.bg

 

*Всеки продукт от серията се доставя в специална кутия от рециклиран картон и наръчник със съвети за отглеждане на вашите въздушни растения.

 

Размер
12 ∅ , 12 H
Цветове
Без цвят
Материал
Дърво, Мед
Изработка
Ръчна