ДОМ | ИНТЕРИОРНО ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

99,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики

Представяме ви нашата онлайн услуга за концептуално интериорно озеленяване с кактуси, сукуленти и други лесни за отглеждане растения за вашия дом. Това са растения, които ще направят дома ви по-зелен, ще подобрят микрокилимата му, ще се впишат лесно в интериора и няма да изискват много специални грижи. Тези видове растения са идеални за забързаното ежедневие на градския човек, който няма достатъчно време, но има нужда да подобри качеството си на живот и да има повече зеленина около себе си. 

 

Реализацията на услугата преминава през няколко стъпки:

 

1. Онлайн персонализирана консултация за озеленяване на вашето пространство

Консултация за най-подходящото интериорно озеленяване за вас и вашето пространство. ПОПЪЛНЕТЕ ОНЛАЙН ВЪПРОСНИКА и ние ще се свържем с вас до 3 работни дни и ще предложим персонализирано предложение спрямо вашите нужди, навици, пространство и бюджет.

2. Проект и планиране на реализация на интериорното озеленяване

Спрямо зададените от вас критерии, нашите специалисти по интериорно озеленяване ще намерят и предложат най-подходящия за вас проект за по-зелен градски дом. След потвърждение на проекта се извършва авансово или цялостно заплащане за реализация.

3. Подготовка на растенията и аксесоарите към тях, подбрани специално за вашето пространство

Освен растения, Cactus Lab добавя към всеки един проект аксесоари, подходящи за вашия интериор или подпомагащи вашата грижа за растенията. Това включва специално подбрани саксии/ кашпи, песронализиран онлайн гид за отглеждане.

4. Доставка на продуктите за поръчаната от вас услуга от Cactus Lab

Доставката на продуктите от Cactus Lab ще бъде организирана в удобно за вас време.

5. Достъп до онлайн ресурси и съвети за отглеждане на вашите растения

Услугата за персонализирано интериорно озеленяване гарантира да пести от вашето време, ето защо по време на реализацията на услугата цялостната комуникация е онлайн.

 

Ако изберете тази услуга, стартирайте с попълване на ВЪПРОСНИКА, за да персонализираме максимално вашия проект.

 

 

 

 ВАЖНО

*Посочената цена е БАЗОВ ПАКЕТ с минимална стойност за услугата (с ДДС)
Този базов пакет включва посочените растения и допълнителни продукти към услугата и е подходящ за пространства до 60 кв.м.

Ако Вашето пространство е по-голямо, заявете Вашата услуга на hello@cactuslab.bg или попълнете ВЪПРОСНИКА по-горе.

*Доставката не е включена в базовата цена.

 

Базовият пакет включва
Cactus Lover ID карта за намаление от онлайн магазина ни, Джобен наръчник за отглеждане на растенията, Персонализирани онлайн съвети за грижа за растенията, които сте получили, 3 специално подбрани растения (до 15 см. височина), 3 саксии или кашпи с дизайн според интериора ви