Доставка

_______________________________________

 

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

 

Поръчаните продукти се доставят в страната чрез собствена куриерска услуга. 

Продуктите са в оригинална, картонена опаковка и съдържат всичко, изброено в описанието на продукта.

Поръчки направени след 16:30 часа се считат за приети на следващия работен ден.

 

   ДОСТАВКА В БЪЛГАРИЯ  

 

Доставката на територията на София е фиксирана, а тази за други градове се калкулира автоматично. Можете да получите своя продукт извън гр. София, в офис на куриерската фирма или на посочен от вас адрес. 

ВАЖНО! Към момента растения се доставят само в гр. София.

 

 Към момомента заплащането на продуктите се извършва в брой, с наложен платеж, в момента на доставка от страна на клиента.

 

Цените на продуктите, обявени на уебсайта ни, не включват разходите по доставката. Разходите по доставката се упоменават в хода на пазаруване, преди окончателното потвърждаване на поръчката. Те се включват в крайната цена на поръчката и са видими на уебсайта, при потвърждение на поръчката от страна на клиента. Можете да получите своя продукт в офис на куриерската фирма или на посочен от вас адрес. Тази опция се посочва отново в процеса на закупуване и потвърждение на поръчката.

 

При успешно потвърждаване на поръчката, поръчаните стоки и услуги се доставят в София или страната. Обикновено срокът за изпращане на поръчаните продукти е до 5 работни дни след постъпване на поръчката. При невъзможност за спазване на този срок, клиентът получава писмено уведомление своевременно и му се предоставя опция.

 

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

 

Ако  закупеният от вас продукт е повреден при доставката, можете да го върнете в срок от 14 календарни дни от датата, в който е бил доставен от куриер. Продуктите трябва да бъдат върнати в своята цялост и  в оригиналната опаковка и да не е нарушен нейният търговски вид. Върнатата стока трябва да е придружена с всички съпътстващи я документи – касова бележка и стокова разписка, указания за употреба и др. Ако тези условия на връщане са спазени, можете да изберете друг продукт на стойността на върнатия или да получите сумата, заплатена за него обратно. 

 

Купувачът има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от покупка и доставка в срок от 14 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката. Върнатата стока трябва да е в оригиналната си опаковка, да не е употребявана и да не е нарушен нейният търговски вид (разкъсана опаковка, премахнати етикети, липсващи части и др.) и да е придружена с всички съпътстващи я документи – касова бележка или фактура, указания за употреба и др. При приемане на стоката от Купувача, Продавачът заплаща стойността на стоката на куриера, а куриерът я връща на Купувача с т.нар. „наложен платеж“.

 

Купувачът има право да върне закупени стоки, в случаите, когато по вина на Продавача получи различни от поръчаните от него продукти.

 

Купувачът е длъжен да прегледа стоката при нейното получаване и в случай на видими дефекти има право на рекламация в 24-часов срок. В случай, че дефектите не могат да бъдат установени веднага поради естеството си, срокът за рекламация е 14 /четиринадесет/ дни от деня на получаване на стоката. В случай на дефектен продукт, разходите по замяната са за сметка на продавача. 

За повече информация се свържете с екипа на Cactus Lab.