Indoor Green - living with plants

+ -
58,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 

Indoor Green - living with plants е колекция от необикновените истории на артисти, предприемачи, дизайнери, музиканти, архитекти, но и практично приключение в света на стайните растения, които да направят живота ни по-добър. От Бруклин до Киото, от Мелбърн до Токио тази книга представя различни животи, обединени от страстта, ентусиазма и вниманието към растенията, които ни заобикалят. Тя ни пуска в творчески студиа, галерии, домове, офис пространства, работилници, фабрики и други места със специална история, които са се превърбали в красиви малки джунгли. Преминавайки през тези истории книгата ни представя различни видове растения, за които лесно можем да се грижим, споделя за техните необикновени качества, предимства за въздуха и средата, в която живеем и дори за музикалните им предпочитания. 

 

Това печатно пътешествие през зеления живот на интересни личности по света е дело на австралиеца Bree Claffey, основател на Mr. Kitly, където внимателно подбраната керамика, интериорни аксесоари и уникални видове растения са на почит. В допълнение на това фотографското майсторство на Lauren Bamford превръща книгата в необикновена колекция от уловени моменти на хармония между човека и растенията.

 

Книгата представя различен поглед върху отглеждането на растения и от нея можете да научите и да се вдъхновите как да се грижите за тях, как да ги направите естествена част от интериора у дома или в друго пространство.

Размер
26 х 20 см.
Брой страници
206
Автори
Bree Claffey
Илюстрации
-
Фотография
Lauren Bamford