Интериорно озеленяване

Cactus Lab предлага онлайн услуга за концептуално интериорно озеленяване за градски пространства с кактуси, сукуленти и други лесни за отглеждане растения.

Избрахме този модел, защото искаме да предложим персонализирана, бърза, лесна, достъпна услуга, която пасва на съвременното ни ежедневие. С нея вие ще получите озеленяване на дома, офиса, заведението ви или друго градско пространство с няколко лесни стъпки и според бюджета, който сами определите. Всичко това става благодарение на нашите специалисти по интериорно озеленяване, които ще се погрижат да получите най-подходящите растения за вашето пространство и ща ви дадат съвети, които ще помогнат правилното им отглеждане.

УСЛУГАТА ЗА КОНЦЕПТУАЛНО ИНТЕРИОРНО ОЗЕЛЕНЯВАНЕ ИМА 3 ОСНОВНИ КАТЕГОРИИ  - ДОМ, ОФИС И ЗАВЕДЕНИЕ.

За всяка от тях можете да получите:

1. Онлайн персонализирана консултация за озеленяване на вашето пространство

2. Проект и планиране на реализация на интериорното озеленяване

3. Подготовка на растенията и аксесоарите към тях, подбрани специално за вашето пространство

4. Доставка на продуктите за поръчаната от вас услуга 

5. Специализирани онлайн ресурси и съвети за отглеждане на вашите растения


Услугата за персонализирано интериорно озеленяване гарантира да пести от вашето време, ето защо за целите на реализацията й цялата комуникация с нашите специалисти се случва онлайн.

Вижте по-долу какво включва всяка от трите ни основни градски категории за услугата, какви са стъпките за реализацията й и какъв е минималният бюджет за поръчка.

Cactus Lab реализира проекти и за друг тип градски пространства или озеленяване на събития. Ако имате интерес, моля пишете ни на hello@cactuslab.bg

подреди по