Кактуси/сукуленти в кутия | МЕТАЛИК ХО ХО ХО

+ -
32,90 лв.
Характеристики
Характеристики

Кактуси/сукуленти в кутия | МЕТАЛИК ХО ХО ХО е нестандартно решение да зарадвате себе си или да направите необикновен зелен подарък, който пасва на почти всеки интериор, а дизайна на саксията му създава настроение. Сукулентите и кактусите са лесни за отглеждане растения, които не изискват специални грижи и много отделено време, а ще направят вашата микросреда по-зелена и здравословна.

 

Серията ХО ХО ХО е зимната колекция, създадена от Ева Маркова - талантлив графичен дизайнер и илюстратор. ХО ХО ХО е много неща - пухкави ръкавички, смел скиор по склона, бидливи кактусчета, кънки на лед и дакелче с пуловер на райета или каквото друго ви се прииска.

 

Всяка кутия съдържа специална селекция от 3 сукуленти или 3 кактуса, 3 саксии от колекцията МЕТАЛИК, камъчета за декорация и джобен наръчник със съвети за отглеждане. На гърба на всяка кутия има поле, където може да впишете име на вашето растение и да отбележите как да се грижите за него.

 

Допълнителна информация:


Кутията е направена от рециклиран картон и има следните размери: височина 16см, ширина 13 см. и дължина 35 см.
Селекцията от растения е различна от тази на снимките, но със сигурност ще ви зарадва приятно.
Растенията в кутията са с височина между 10 и 15 см., в зависимост от вида им.
Ще получите растенията пресадени в саксии МЕТАЛИК, очакващи вашата декорация.

 

 

Кутията съдържа
джобен наръчник със съвети за отглеждане, камъчета за декорация , 3 саксии от колекцията МЕТАЛИК, 3 специално селектирани сукулентни растения