Кактуси в кутия | МЕТАЛИК ALOHA

+ -
25,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики

Кактуси в кутия | МЕТАЛИК е нестандартно решение да зарадвате себе си или да подарите необикновен подарък, който пасва на почти всеки интериор, а дизайна му създава настроение. Кактусите са лесни за отглеждане растения, не се нуждаят от специални грижи и много отделено време, а ще направят вашата микросреда по-зелена и здравословна.

 

 

Серията ALOHA е създадена от Ева Маркова - талантлив графичен дизайнер и илюстратор. ALOHA е много неща - цвят, настроение, приветстване на топлите летни дни, полъха на морския бриз, вкусен сметанов сладолед, ледена напитка с лимони, крачеща сърфистка по плажа и каквото друго ви се прииска.

 

 

Всяка кутия съдържа специална селекция от 3 сукуленти, 3 саксии от колекцията МЕТАЛИК, камъчета за декорация и джобен наръчник със съвети за отглеждане. На гърба на всяка кутия има поле, където може да впишете име на вашето растение и да отбележите как да се грижите за него.

 

 

 

Допълнителна информация:

Кутията е направена от рециклиран картон и има следните размери: височина 16см, ширина 13 см. и дължина 35 см.
Селекцията от растения е различна от тази на снимките, но със сигурност ще ви зарадва приятно.
Растенията в кутията са с височина между 10 и 15 см., в зависимост от вида им.
Ще получите растенията пресадени в саксии МЕТАЛИК, очакващи вашата декорация.

 

 

Кутията съдържа
джобен наръчник със съвети за отглеждане, камъчета за декорация , 3 специално селектирани кактуса., 3 саксии от колекцията МЕТАЛИК