Комплект растителен терариум | Въздушни растения

+ -
25,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Нашият комплект за растителен терариум ви предизвиква да създадете ваша мини градинка с въздушно растение (Tillandsia), което не изисква засаждане в почва и поливане. Предлагаме ви кутия в стил "направи си сам", в която има стъклен съд за мини терариум, камъчета и естествен мъх за декорация, малка дървена къщичка за декор и джобен наръчник със съвети за отглеждане на растенията. Може да добавите и други материали за декорация и да аранцирате според Вашият интериор, идеи и въобръжение.

 

Този вид тераирум е лесен за отглеждане, пасва на различни интериорни решения, не изисква специални грижи и много отделено време, а ще направят вашата микросреда по-зелена, красива и здравословна. 

 

 

Кутията към комплекта е направена от рециклиран картон и има следните размери: височина 12см, ширина 12 см. и дължина 18 см.
*Моля да имате предвид, че може да получите стъклен съд към комплекта, който да е сразлична форма от този на снимките.

 

 

 

Кутията съдържа
джобен наръчник със съвети за отглеждане, 1 бр. въздушно растение, 1 бр. стъклен съд за мини растителен терариум, естествен мъх за декорация, декоративни камъчета, дървена къщичка за декорация