ОФИС | ИНТЕРИОРНО ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

139,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики

Представяме ви нашата онлайн услуга за концептуално интериорно озеленяване с кактуси, сукуленти и други лесни за отглеждане растения за вашето офис пространство. Те предлагат специален декоративен щрих на работното място, не изискват специални грижи или много посветено време, което ги превръща в идеалните растения за забързаното ни ежедневие. Освен това имат способността да абсорбират електромагнитната енергия от различни уреди и компютъра, който е все по-голяма част от нашата работа. Знаете ли, че офис растенията могат да бъдат полезни за работния процес и за вас ? Не само могат да подобрят цялостния облик в офиса,  но също да намалят стреса, да повишат продуктивността и да премахват замърсители във въздуха. Те са най-лесният и достъпен начин да работим в по-здравословна среда.

Ето какви са етапите на услугата:

 

1. Онлайн персонализирана консултация за озеленяване на вашето пространство

Консултация за най-подходящото интериорно озеленяване за вас и вашето пространство. ПОПЪЛНЕТЕ ОНЛАЙН ВЪПРОСНИКА и ние ще се свържем с  вас до 3 работни дни и ще предложим персонализирано предложение спрямо вашите нужди, навици, пространство и бюджет.

2. Проект и планиране на реализация на интериорното озеленяване

Спрямо зададените от вас критерии, нашите специалисти по интериорно озеленяване ще намерят и предложат най-подходящия за вас проект за по-зелен градски офис. След потвърждение на проекта се извършва авансово или цялостно заплащане за реализация.

3. Подготовка на растенията и аксесоарите към тях, подбрани специално за вашето пространство

Освен растения, Cactus Lab добавя към всеки един проект аксесоари, подходящи за вашия интериор или подпомагащи вашата грижа за растенията. Това включва специално подбрани саксии/ кашпи, песронализиран онлайн гид за отглеждане.

4. Доставка на продуктите за поръчаната от вас услуга от Cactus Lab

Доставката на продуктите от Cactus Lab ще бъде организирана в удобно за вас време.

5. Достъп до онлайн ресурси и съвети за отглеждане на вашите растения

Услугата за персонализирано интериорно озеленяване гарантира да пести от вашето време, ето защо по време на реализацията на услугата цялостната комуникация е онлайн.

 

Ако изберете тази услуга, стартирайте с попълване на ВЪПРОСНИКА, за да персонализираме максимално вашия проект.

 

 

 

 

ВАЖНО

*Посочената цена е за БАЗОВ ПАКЕТ  с минимална стойност за услугата (с ДДС)
Този базов пакет включва посочените допълнителни продукти към услугата и е подходящ за пространства до 70 кв.м.
Ако Вашето офис пространство е по-голямо, заявете Вашата услуга на hello@cactuslab.bg или попълнете ВЪПРОСНИКА по-горе.


*Доставката не е включена в цената.

 

 

 

 

 

Базовият пакет включва
Cactus Lover ID карта за намаление от онлайн магазина ни, Джобен наръчник за отглеждане на растенията, Персонализирани онлайн съвети за грижа за растенията, които сте получили, 4 специално подбрани растения (до 15 см. височина), 4 саксии или кашпи с дизайн според интериора ви