ОНЛАЙН ТИЙМБИЛДИНГ С РАСТЕНИЯ

Характеристики
Характеристики

Търсите необикновено преживяване за вашите служители и искате да им подарите късче природа, което да прави ежедневието им у дома или на работното място по-зелено и здравословно? Искате да ги предизвикате да изцапат ръце и да пресадят и аранажират лесни за отглеждане растения за дома или работното си място ? Ще е полезно да разберат повече за отглеждането и необикновения характер на конкретен вид растение? Ако смятате това за интересно отборно приключение, значи този тиймбилдинг е за вашия екип!

 

Място: Онлайн издание или работно пространство на екипа

 

*За периода на пандемия реализираме онлайн формати, като тематичниата кутия с материали за тиймбилдинга се доставят до адрес на участниците. 

 

За тийбилдинга

 

Cactus Lab ще подготви незабравимо преживяване на вашия екип. Ще предоставим всичко необходимо, за да може всеки участник да пресади и декорира своето лесно за отглеждане растения, която да отнесе у дома или да остави в офиса - от красиви съдове за посаждане, през специална почва и различни декорации, до разнообразни растения (изборът на растението е според тематиката на събитието). Разбира се в това приключение участниците ще разберат много интересни факти за тези растения и тяхната грижа за по-добрия ни микроклимат в затворените градски пространства, за това как да ги отглеждат и няколко любопитни истории, които да разказват на приятели след това. Обещаваме, че освен зелено, това отборно предизвикателство ще е и весело.

 ***

Запитване за провеждане на тиймбилдинг можете да изпратите на team@cactuslab.bg или на нашата фейсбук страница.

 

Брой участници
По запитване
Времетраене
60-90 минути
Какво получава всеки участник ?
красив съд за засаждане, специална почва и декорация, инструменти,  растения
Фасилитатор
Ландшафтен архитект / Специалист  интериорно озеленяване
Пакетна цена
Направете запитване за оферта на team@cactuslab.bg