PLANT KIT | ЗА ДЕЦА

25,00 лв.
Характеристики
Характеристики

PLANT KIT | ЗА ДЕЦА е истинско приключение с растения и предизвиква малките да се справят сами с пресаждането на кактуси или сукуленти, но и да рисуват или пишат върху тяхната саксия. 

Това е растителен комплект в стил "направи си сам", в който има саксия с ефект на черна дъска, върху която може да се рисува и пише, специално мини растение по избор, ръчно приготвена почвена смес за пресаждане, красиви камъчета за декорация и допълнителни камъчета за дренаж, тебешири, както и джобен наръчник със съвети пресаждане и отглеждане на растенията. 

Кактусите и сукулентните растения са лесни за отглеждане, пасват на различни интериорни решения, не зизискват специални грижи и много отделено време. Създадохме този комплект, за да провокираме любопитството и изследователския потенциал на вашето дете, да представим интересна възможност да допълните с късче природа неговото учебно бюро или детска стая и да направим живота му по-зелен, здравословен и интересен. 

Върху саксията вашето дете може да разгърне своите идеи в рисунки, да даде име на своя нов зелен домашен любимец или да си направи график за поливането му например.

Следете нашия видео канал, където може да гледате полезни видео съвети за присаждане на растенията.

 

Кутията към комплекта е направена от рециклиран картон и има следните размери: височина 16см, ширина 13 см. и дължина 35 см. Селекцията на растение в кутията е различна от тази на снимките, но със сигурност ще ви изненада приятно.

* Саксията позволява изтриване на тебешир с влажна гъба, кърпа или хартия.

 

 

Кутията съдържа
ръчно приготвена почвена смес, джобен наръчник със съвети присаждане и отглеждане на растенията, камъчета за декорация , камъчета за дренаж, мини растения по избор, саксия с ефект черна дъска, 2 бр. тебешир