VENT стойка за въздушни растения

16,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Лимитираната серия стойки за въздушни растения VENT е специално създадена за Cactus Lab, в ателието на Милко Дюлгеров.

Индустриалният дизайн на продукта е вдъхновен от градската среда, а комбинацията на естествените материали дърво, стомана и мед правят присъствието му в интериора още по-уникално и деликатно. VENT позволява моделиране на формата, в която се поставя растението. В процеса на създаване на продукта се използва спираловидно движение, което отвежда формата нагоре и обратно и това е вдъхновило автора за името VENT. Стойките са подходящи за въздушни растения (Tillandsia), които не изискват засаждане в почва и поливане. Обърнете внимание на опцията да добавите въздушно растение от Cactus Lab към стойката, когато поръчвате.

VENT може да се превърне в уникален подарък за вашето дете, приятел или любим, а и прекрасно допълнение в интериора на вашия дом, офис или друго пространство. 


Можете да поръчате стойката с индивидуална поръчка, ако желаете тя да бъде с други размери, цветове, форма. За повече информация, пишете ни на hello@cactuslab.bg

 

*Всеки продукт от серията се доставя в специална кутия от рециклиран картон и наръчник със съвети за отглеждане на вашите въздушни растения.

 

Размер
8 ∅ , 20 H
Цветове
Без цвят
Материал
Дърво, Помеднена стомана
Изработка
Ръчна